Kyrkogårdsgatan 2 -4 Höganäs

Höganäs Välkommen med indikativt bud!

Höganäs Bestånd 3 hyreshus 6 lgh Byggt-renov 90tal.Kallhyra.Prima skick. Välkommen Indikativt bud!

Höganäs Bestånd om 3 hyreshus med 6 lgh på centralt läge. Byggt -renoverat på 90 talet och i välförvaltat prima skick. Boarea 607 kvm jämte 19 kvm förråd. Kallhyror hyresintäkter 686056:- år.

ÄRADE SPEKULANT DETTA ÄR EN KOMMERSIELL KOMMANDITBOLAGSAFFÄR
Som skiljer sig på ett antal punkter mot en affär på privatmarknaden både för vad som gäller avseende försäljningssätt, indikativa bud, visningar, budgivningar och finansieringssätt.mm.
Begär komplett objektsbeskrivning via fastighetsmäklaren om ni ser detta kommersiella objekt på internet då ej komplett information finns där. Fastigheten säljes som kommersiell fastighet i ett kommanditbolag i befintligt och förevisat skick med friskrivningsklausul . Självklart har köparen rätt att besiktga fastigheten före ett köp med besiktningsman eller annan byggnadssakkunnig förtroendeman eller själv. Betr redovisade ritningar kan vi inte garantera för att dessa är skalenliga eller överensstämmer helt med verkligheten gäller även underlag som fristående konsulter levererat till oss jämte i vissa fall ritningar kan redovisade badrum vara ändrade till duschrum istället .
SÄLJPROCESS OCH FÖRSÄLJNINGS/OBJEKTSBESKRIVNING KOMMERSIELL FASTIGHET
Objektsbeskrivningen är konfidentiell. Dess syfte är endast att tjäna som underlag för en vidare diskussion avseende förvärv av bolaget, tillhör säljaren och Västkust*Fastigheter Kommersiella och får inte kopieras eller utlämnas utan skriftligt tillstånd från Västkust*Fastigheter Kommersiella. Denna försäljningspromemorias enda syfte är att presentera fastigheten för potentiella köpare och tjäna som underlag för mottagaren att på basis av innehållet i objektsbeskrivningen lämna ett indikativt bud på fastigheten. Före visning/besiktning invändigt av fastigheten/erna med kontakter och bokning hos hyresgäster etc. vill mäklaren gärna erhålla ett indikativt bud byggt på köparens förutsättningar, självklart med förbehåll för invändig kontroll av standard, skick och ev. besiktning samt övriga relevanta klargörande och dylikt. Alla ytor är erhållna av säljaren jämte taxeringsunderlaget, mätning har som regel ej skett.
Beträffande simulerad driftskostnad i denna objektsbeskrivning:
I objektsbeskrivningen är tanken att spegla ett långsiktigt värde i fastigheten och att de beräknade driftskostnaderna ingår fastighetsförvaltning, larm, yttre underhåll, fastighetsel för yttre belysningar, försäkringar samt ventilation o dylikt, snöröjning på allmänytor, yttre fastighetsskötsel, besiktningar o dylika service och övriga intervallkostnader. OBS! Att Ibland kan de krävas omförhandling av befintliga hyreskontrakt för att uppnå detta av oss simulerade långsiktiga driftskostnaderna med åtföljande värde.

Västkust*Fastigheter Kommersiella har på uppdrag av säljaren sammanställt denna information som lämnats dels från säljaren och dels ifrån offentlig information samt dels från mäklarföretaget. Säljaren ansvarar enbart för sådana garantier som uttryckligen lämnas i det köpeavtal som kommer att ingås med den slutlige förvärvaren av fastigheten. Västkust*Fastigheter Kommersiella ansvarar inte i något fall för riktigheten av uppdragsgivarens uppgifter som lämnas i denna objektsbeskrivning eller i annan information om fastigheten som säljaren lämnat.
Detta gäller oavsett om informationen eller uppgifterna lämnas av säljaren eller direkt av Västkust*Fastigheter Kommersiella
Däremot ansvarar Västkust*Fastigheter Kommersiella självklart för den information som inhämtats av mäklaren och infogats i objektsbeskrivningen.

Säljaren och Västkust*Fastigheter Kommersiella förbehåller sig rätten att när som helst och utan förklaring avbryta någon eller
alla diskussioner angående denna försäljning av fastigheten/erna.

Frågor angående fastigheten/erna kan ställas till angivna medarbetare på Västkust*Fastigheter Kommersiella.
Under inga omständigheter får personal från säljaren eller hyresgäster och dess personal i fastigheten/erna kontaktas.

Västkust*Fastigheter AB Auktoriserad Specialist på kommersiella fastighetsaffärer, Storhus, Gårdar, Mark och Fastighetsbolag.

Känn Er alltid välkomna för en affär med Fastighetsmäklarna Arne Gustafsson och Henrik Gustafsson.som har specialistkompetens på Kommersiella Fastigheter & Fastighetsbolag.

Byggnad - KYRKOGÅRDSGATAN 2 GÅRDSHUS

GÅRDSHUS/PARHUS MED TVÅ LÄGENHETER, VARDERA OM 85 KVM, TRE ROK MED BAD, GROVKÖK/GÄSTTOA. BIYTOR CA 40 KVM.
Beskrivning:
Båda lägenheterna har kök med fristående högfrys och högkyl. Vidare glaskeramikhäll, fristående varmluftsugn/ fristående spis med glaskeramikhäll med tillhörande varmluftsugn. Kombinerad gästtoa och grovkök på första plan med svetsad plastmatta, glasfiberväv på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare i ena lägenheten och tvättmaskin och torkskåp i den andra lägenheten. Den ena lägenheten har klinker i hall, kök och under matplats samt trälaminatgolv i vardagsrummet. Ovanvåningen i denna lägenhet har genomgående trälaminatgolv . Badrummet helkaklat med duschglasväggar.
Den andra lägenheten har trälaminatgolv i vardagsrum, kök och hall. Ena sovrummet uppe har trälaminatgolv och det andra sovrummet har plastmatta. Badrummet på andra våningen är helkaklat med stor duschhörna i klarglas.
Typ av byggnad 1 ½ plan
Byggnadsår 1990
Kommentar till byggnadsår Byggt 1991
Hiss Nej
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Fasad Puts
Fönster Isolerglasfönster
Tak Takpannor
Uppvärmning Vattenburen värme från elpanna
Ventilation Återvinningsventilation (frånluftvärme)
Övrigt Ventilation: Återvinningsventilation (frånluftvärmepump ITC)

Byggnad - KYRKOGÅRDSGATAN 2 GATUHUS

GATUHUS/FRILIGGANDE VILLA MED STORT VARDAGSRUM MED KAKELUGN, KÖK, GROVKÖK, GÄSTTOA, TVÅ SOVRUM, BADRUM OCH MÖBLERBAR HALL CIRKA 120 KVM.
Beskrivning:
Huset är totalrenoverat till nyskick. Ny el, VVS, ny betongsula, ny isolering, tak omlagt etc. Utvändigt omputsat, nya fönster och dörrar Kök med samma standard som övriga kök. Golv av keramikplattor i kök liksom hall nere. Grovkök- tambur med svetsad golvmatta. I grovköket finns tvättmaskin och torktumlare samt elpanna. Gästtoalett nere med platsmatta och glasfiberväv på väggarna. Stort vardagsrum med synliga takbjälkar, nylagt trälaminatgolv, Cronspisens kakelugn (slammad) med fläkt. Ovanvåningen har två sovrum och i mitten en mindre möblerbar hall. Samtliga med trälaminatgolv. Badrummet är helkaklat med dusch. Gatuhuset får enligt detaljplanen alternativt användas som kontor. Tre parkeringsplatser på gården. Alla tre källarförråden liksom fastighetsförråd ligger i källaren till parhuset
Typ av byggnad 1 ½ plan
Byggnadsår Totalt ombyggt 1990
Kommentar till byggnadsår Totalrenoverat 1991 med obyggnad
Hiss Nej
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Fasad Puts
Fönster Isolerglasfönster
Tak Takpannor
Uppvärmning Elpanna kompletterad med luft/luftvärmepump.
Övrigt Kakelugn Cronspisen i vardagsrummet.

Byggnad - KYRKOGÅRDSGATAN 4

RADHUS MED TRE LÄGENHETER OM VARDERA 4 ROK, STOR HALL, GROVKÖK, GÄSTTOA MED DUSCH, TRE SOVRUM, STORT BADRUM TVÅ LÄGENHETER OM 105 KVM VARDERA OCH EN LÄGENHET OM 107 KVM. BIYTOR 45 KVM, VARAV UTHYRNINGSBART FÖRRÅD 19 KVM:
Beskrivning:
Samtliga lägenheter har kök med fristående högfrys och högkyl, glaskeramikhäll och fristående varmluftsugn/fristående spis med glaskeramikhäll med tillhörande varmluftsugn samt diskmaskiner. Integrerat med spisfläktarna finns frånluftsvärmeåtervinningsaggregat. I grovköken finns tvättmaskin och torktumlare, varmvattenberedare och värmeanläggning. Huvudvärmeanläggningen består av ett luftburet system med ett värmebatteri i grovköket vilket samarbetar med frånluftsvärmeåtervinningsaggregaten i köken Golven nere är i huvudsak trälaminatgolv, något av köken har plastmatta. Badrummen nere har just graderas upp med nykaklade golv och duschhörnor med nya duschglasväggar. På ovanvåningarna är det trälaminatgolv i några lägenheter och plastmattor i någon lägenhet. Badrummen uppe har duschkabiner alternativt badkar. Badrummen har helsvetsade plastmattor på golv och tak. Varje lägenhet har lägenhetsförråd i källaren samt på kallvindar. Parkering finns på fastigheten.

Typ av byggnad 1 ½ plan
Byggnadsår 1990
Hiss Nej
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster Isolerglasfönster
Bjälklag Trä
Tak Takpannor
Uppvärmning El - luftburen värme
Ventilation Frånluftsåtervinningsventilation

Ekonomi

Summa inteckningar 6 605 000 kr
Driftkostnad 134 800 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Övrigt: 134 800 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 165 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 165 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 165 000 kr
 • Småhusmark: 461 000 kr
 • Småhusmark: 473 000 kr
 • Småhusmark: 473 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1450 kvm
  Parkering Parkeringsplatser enligt beskrivningen.

  Närområde

  Allmänt Centralt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Hyresgästerna själva ombesörjer all yttre fastighetsskötsel runt sin förhyrda lgh.

  Servitut Finns äldre förhållanden.
  Planbestämmelser Tomtindelning Detaljplan Enligt säljaren medger detaljplanen att byggnaderna får styckas till enskilda fastigheter med gemensamhetsanläggning (källare, kabelnät och parkeringar). Gatuhuset-villan får enligt detaljplanen användas till kontor.
  Rättigheter förmån Hyresgästerna själva ombesörjer all yttre fastighetsskötsel runt sin förhyrda lgh.

  Video

  Film Höganäs 3 st hyreshus
  Film Höganäs 3 st Hyreshus

  Bilder

  Höganäs Fastighetskarta Visitkort Arne web 2023 Kyrkogårdsgatan 2 BV Gatuhus Kyrkogårdsgatan 2 OV gatuhus Kyrkogårdsgatan 2 BV Gårdshus Kyrkogårdsgatan 2 OV Gårdshus Kyrkogårdsgatan 4 BV Kyrkogårdsgatan 4 OV Fastighetskarta

  Karta