Villa i vinkel - Södra Utmarken!

Generös 1 plans villa med källare, 5 rum och kök varav 4 sovrum. Bl.a. Gillestuga, gästrum i källarvåning. Boyta 114 kvm, biyta 118 kvm. Uteplats i syd-väst. Garage med automatport. Ansluten till fiber. En ägare. Tomt 832 kvm.

En plans villa - Södra Utmarken!

Välkomna till Rågångsgatan 7! Med 148 kvm i ett plan finns här möjligheter att sätta er egna prägel på ert drömboende! Idag fördelat på 5 rum och kök men går enkelt att disponera om. Lugn och skyddad uteplats åt syd-väst. Tomt 672 kvm. Carport med generöst förråd. Ansluten till fiber!

Rymlig 1½ plans villa - Klippan

Villa med en boyta om 140 kvm med möjlighet till 5 sovrum. Uterum och altan. Lugnt beläget på återvändsgata, tomt 895 kvm. Garage och förråd. Möjlighet att sätta sin egen prägel.

Villa på populära Södra Utmarken!

1½ plans villa om ca 154 kvm med lättskött trädgård. Ett boende även för den lite större familjen. Ansluten till fiber. Uterum i syd-ost.

Villa med stort garage - Munka Ljungby

På Södra Järnvägsgatan 8 ligger denna väl omhändertagna och succesivt renoverade villa. Villan är fördelad över 3 våningsplan vilket ger stora ytor tillsammans med ett stort garage/verkstad. Enkel drift via luft/vatten värmepump. Fiber finns. Uterum och trädgård på skyddad baksida, tomt 1028 kvm. Nära service och kommunikationer.

500 m till hav och bad i Magnarp!

Välskött och besiktigad vinkel villa som stod färdig 2006. Enkel skötsel och låg drift via värmepump med återvinning, jordvärme. Garage med automatport. Generös uteplats i syd-väst. Hörntomt om 1049 kvm.

Nybyggt fritidsboende - Sjöhultet!

Helt nytt fritidsboende med permanent standard. Boyta ca 75 kvm fördelat på 3 rum och kök. Helkaklat duschrum. Carport med förråd. Tomt 1273 kvm. Kort promenad till badplatsen vid Hultasjön.

Boende vid Västersjön - i skog och natur!

Boyta ca 54 kvm fördelat på 3 rum och kök. Kamin. Uterum och altan i väster. Ansluten till fiber. Generös hörntomt i lummig miljö. Tillgång till gemensamhetsanläggning med pool!

Stor villa på populära Nyhem!

1½ plans villa om 189 kvm i stort sett i original utförande, en ägare. Hörntomt med trädgård och uteplats i syd-väst. Möjligheten att sätta sin egen prägel.

Tillfälle! Skepparkroken med havsutsikt!

Gårdslikt 1½ plans villa om 144 kvm med charm och karaktär. Kakelugn. Generöst dubbelgarage, hörntomt om 1623 kvm.

I Förslöv med utsikt mot Kullaberg!

I sluttningen ner mot Stationsvägen ligger denna villa med utsikt mot Kullaberg. Boyta ca 137 kvm jämte biyta på ca 30 kvm. Succesivt renoverat, bl.a. nytt badrum 2013, värmepump 2014, nytt kök 2016 och nytt tak 2020. Öppen spis. Garage med automatport. Hörntomt om 788 kvm.

Gathus i Munka Ljungby!

Villa i centrala Munka Ljungby belägen som ett gathus längs med Östra Storgatan. Genomgående trädgård med tillgång till parkering mot Växthusvägen. Uppvärmning via luft/vatten värmepump. Fd. garage om ca 48 kvm med plats för hobby-/ eller gästrum. Tomt 800 kvm.

Stort 1-plans villa med generöst dubbelgarage!

På hörntomt vid Skeldingevägen i Munka Ljungby finner ni denna 1-plans villa med stora biytor. Allrum med braskassett i anslutning till uterum i väster. Separat Cronspis. Dubbelgarage med nya automatportar. Tomt 1572 kvm.

Välkommen till oss!

Vi är ett familjeföretag som förmedlar och värderar villor, fritidshus, bostadsrätter, gårdar, kommersiella fastigheter och fastighetsbolag.

Med över 50 års gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling i Nordvästra Skåne vågar vi säga att vi vet vad som ger bästa resultat för dig som ska sälja.

Som fristående fastighetsmäklare är vi inte knuten till en bank eller ett försäkringsbolag. Därför kan vi erbjuda oberoende råd och hela marknadens produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vår framgång bygger på personlig service, korrekt rådgivning och bred marknadsföring.

För en trygg fastighetsaffär!

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte!

Kontakta oss

Jag är intresserad av

15 + 6 =

Henrik är en mycket kompetent och lyhörd fastighetsmäklare. Allting har fungerat som ett schweiziskt kvalitetsurverk från början till slut med marknadsföring, visningar, information etc. Henrik kan varmt rekommenderas för den som vill få professionell hjälp med ett sälj/köpuppdrag.

Nina H

Med ett otroligt professionellt och personligt bemötande hanterade Henrik uppdraget på ett sätt som tyder på djup kunskap och erfarenhet av branschen. Dessutom med respekt för både säljare och köpare. En fastighetsbyrå som vi gärna skulle använda oss av igen. 

Familjen Bohman

Mäklaren har gjort ett utmärkt jobb vilket varit av komplicerat karaktär. Mkt imponerad.

Tomas W

Henrik har varit mycket trevlig och tillmötesgående. Inga problem med något alls. Han är noggrann och det har fungerat bra. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom. 

Stig

Jag har tidigare vid mina försäljningar av hus inte varit nöjd och ibland rent missnöjd med bemötandet från mäklaren. Men när det gäller bemötandet från Västkustfastigheters mäklare har jag inget annat än beröm att ge. Det präglades hela tiden av trevlighet och stor professionalitet. Alla frågor från mig besvarades alltid på ett mycket bra och uttömmande sätt. Säljprocessen hanterades med stort lugn och erfarenhet – något som gjorde att jag som säljare kunde känna mig trygg hela tiden.

Martin

Mycket vänligt och professionellt. Från början realistisk i både tiden det skulle ta och svårigheterna som skulle uppstå under processens gång. Nu är vi framme vid målet och vi är mycket tacksamma.

Åsa

Vi hjälper dig med ditt livs största affär